Compromesos amb el resultat

T'ajudem a fixar i assolir objectius.

VULL TENIR JA LA PERSONA QUE NECESSITO

Consultoria

Des del 1995, organitzem i desenvolupem programes de consultoria eficients per a empreses i institucions. Destaquen els nostres serveis de consolidació empresarial, de creixement de vendes i de creació d’empreses.

Esdeveniments

Coordinem i executem actes empresarials de forma integral. Des de seminaris i conferències a esdeveniments de gran format. Ens impliquem des de la conceptualització al finançament.

Formació

Més de 60.000 hores de formació i gairebé 20.000 alumnes en 22 anys de camí. Treballem tant en petit format com en cursos de llarga durada. La nostra especialitat és treballar sobre les competències que l’assistent ha de i vol assumir.

Emprenedoria

Som líders a Catalunya en programes de suport a l’emprenedoria. Intervenim en totes les fases del procés: des de les jornades de sensibilització a l’acompanyament de l’emprenedor. Disposem d’una acceleradora pròpia amb 80 treballadors (Infinitum Projects). Hem desenvolupat un sistema propi d’avaluació de talent emprenedor.

L'OPINIÓ DELS NOSTRES CLIENTS

Àngel Bordonaba - ITOWA
Àngel Bordonaba - ITOWADirector General
Llegir més
“Hem confiat en Mercaconsult per cobrir diverses vacants de la nostra empresa i han respost satisfactòriament a les nostres necessitats de forma eficient i professional.”
Josep Pous - INDUSTRIAS MURTRA
Josep Pous - INDUSTRIAS MURTRADirector General de European Home Decoration
Llegir més
“Mercaconsult sempre m’ha semblat un equip proactiu i eficaç per satisfer les nostres necessitats de personal. És una empresa compromesa que ens ha ofert les millors solucions.”
Andrés Puertas - CRITERIA SISTEMAS
Andrés Puertas - CRITERIA SISTEMASDirector General
Llegir més
“Mercaconsult disposa d’uns consultors totalment compromesos per ajudar-te a trobar el millor professional. El resultat dels seus serveis de selecció ha estat molt satisfactori.”

ET TRUQUEM GRATIS