Potencia el teu negoci amb Mercaconsult

El teu soci de confiança pel creixement.

VULL POTENCIAR EL MEU NEGOCI

Consultoria estratègica i comercial

El nostre equip d'experts s'especialitza en refinar models de negocis i reforçar estratègies comercials que asseguren un creixement sostenible. Potenciam la teva força de vendes amb metodologies de vanguardia, garantint una eficiència i rendiment elevats, que condueixen un èxit medible.

Solucions legals

Navegar per la complexa xarxa de legalitats corporatives, urbanes i comercials exigeix precisió i experiència. Mercaconsult resol un ampli espectre de problemes mercantils i civils fins a les reclamacions legals més complexes. L'extensa experiència del nostre sòlid equip pot oferir solucions definitives i fiables amb celeritat.

Gestió financera i patrimonial

La gestió econòmica eficient és el pilar duna empresa pròspera. La destresa de Mercaconsult en l'optimització financera, des de comprendre la dinàmica del client fins a identificar productes d'alt marge i gestionar estratègicament els costos, garanteix una clara comprensió del panorama financer de la teva empresa, permetent la presa de decisions proactives i evitant esculls financers. També ajudem els propietaris a protegir el seu patrimoni personal i empresarial.

Consolidació de Start Ups

La nostra acceleradora Infinitum Projects és un testimoniatge del nostre èxit empresarial. Com a creadors de 7 pròsperes empreses LegalTech, oferim un ecosistema integral per a emprenedors, des del perfeccionament del model de negoci fins a l'obtenció de finançament i el suport a la gestió estratègica. Per a inversors, la nostra diversa cartera ofereix diferents etapes de desenvolupament i risc, juntament amb accés a una xarxa de contactes influents.

L'OPINIÓ DELS NOSTRES CLIENTS

Àngel Bordonaba - ITOWA
Àngel Bordonaba - ITOWADirector General
Llegir més
“Hem confiat en Mercaconsult per cobrir diverses vacants de la nostra empresa i han respost satisfactòriament a les nostres necessitats de forma eficient i professional.”
Josep Pous - INDUSTRIAS MURTRA
Josep Pous - INDUSTRIAS MURTRADirector General de European Home Decoration
Llegir més
“Mercaconsult sempre m’ha semblat un equip proactiu i eficaç per satisfer les nostres necessitats de personal. És una empresa compromesa que ens ha ofert les millors solucions.”
Andrés Puertas - CRITERIA SISTEMAS
Andrés Puertas - CRITERIA SISTEMASDirector General
Llegir més
“Mercaconsult disposa d’uns consultors totalment compromesos per ajudar-te a trobar el millor professional. El resultat dels seus serveis de selecció ha estat molt satisfactori.”

FES CONSULTA GRATUÏTA