La DLT com a eina de canvi

Fa uns dies el gerent d’una petita empresa, que ha triplicat el seu volum de negoci en els últims cinc anys, m’explicava com moltes decisions operatives segueixen passant per les seves mans i el col·lapse que això provoca en el dia a dia de la companyia.

L’empresa havia anat adaptant-se al creixement a força sobre la marxa, sense replantejar-se la estructura ni delimitar clarament les responsabilitats i aquest era un dels motius que l’havien portat a aquesta situació.

La meva recomanació va ser realitzar la descripció de tots els llocs de treball, identificar funcions i tasques per posició, possibles solapaments i tasques no assignades. A partir d’aquí, afrontar la redistribució de tasques, delimitar responsabilitats i creació de nous rols si cal.

En altres ocasions he parlat de la importància d’una bona DPT en el marc d’un procés de selecció però no cal oblidar-se del que ens pot aportar també a nivell organitzatiu.

Crèdit imatge: yanalya – www.freepik.es

Artículos relacionados

La DLT com a eina de canvi

Fa uns dies el gerent d’una petita empresa, que ha triplicat el seu volum de negoci en els últims cinc anys, m’explicava com moltes decisions

LEER MÁS

Comments are closed.